İçeriğe geç

Dünya

Apartmanların Arasına Sıkışıp Kalmış Bir Basketbol Sahasına Sanatçı Eli Değerse…

80’li yılların bilgisayar oyunlarını çağrıştıran neon renklerle boyanan bir basketbol sahası, tasarım şehri Paris’e yeni bir alan daha kazandırdı.

80’li yılların bilgisayar oyunlarını çağrıştıran neon renklerle boyanan bir basketbol sahası, tasarım şehri Paris’e yeni bir alan daha kazandırdı.

Saha, bir Fransız moda markası ve bir tasarım ajansının ortaklığıyla hayata geçirildi. İki eski apartmanın arasında sıkışıp kalmış olan basketbol sahasının gri/bej arka planı, sahanın neon renkleri üzerinde daha da dramatik bir etki yaratırken kolayca fark edilmesini sağlıyor. Projenin sponsoruysa Nike.

Yeni haliyle oldukça göz alıcı ve davetkâr görünen bu basketbol sahası, sıradan bir mahallenin binaları arasına sıkışıp kalmış küçük ve iddiasız bir spor alanını daha çekici hale getirmenin hiç de zor olmadığının bir kanıtı gibi.

Basketbol Sahası 1. Fotoğraf
Basketbol Sahası 2. Fotoğraf
Basketbol Sahası 3. Fotoğraf
Basketbol Sahası 4. Fotoğraf
Basketbol Sahası 5. Fotoğraf
Basketbol Sahası 6. Fotoğraf

Kaynak: https://www.boredpanda.com/neon-color-basketball-court-pigalle-ill-studio-paris/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPImageLink

Haftalık bülten

Her cuma sabahı: arşivden üç yazı, bir araştırma ve okuma listesi.